Fly with Dreams
Home About Album Twitter Follow Dash

owner


" I just wanna fly away from you with my dreams "

tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

2016
Thursday, August 25, 2016 • 7:15 PM • 0 comments



Assalamualaikum.. dah lama tak update.. setahun lebih aku tak menjenguk blog ni. bukan takda niat just takda masa and tak ingat link blog sendiri. how bad am i . hahaha
btw aku sekarang tengah cuti sem . dari 3 bulan dah jadi 4 bulan . bapak punya bosan .. memang la best dapat cuti, ni yang punca otak karat \sebenarnya kalau tak cuti pon boleh karat/ oke aku takdak benda nk ceta


raya lagi oii
Saturday, July 25, 2015 • 5:59 PM • 0 comments




assalamualaikum, hai semua rasanya dah lama tak berbloggie .. rindu siaa .. hahaha 
rasanya masih nelom terlambat nak ucap Salam Aidilfitri semua .. buat awak, ya awak yang membaca tu .. sayang awak .. your silence can kill me sometimes :p

okay tkda benda nak ceta or cakap . just nak cakap SHRMZB and miss u