Fly with Dreams
Home About Album Twitter Follow Dash

owner


" I just wanna fly away from you with my dreams "

tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

Kem ICT is the best one !
Friday, December 24, 2010 • 5:34 PM • 0 comments



                         
kem ICT mmg besh abis la . HAHA . i noe mmg kem ni dah lepas beberapa hari orang len un da wat post baru aku baru nak ceta pasal benda ni ? its oke larh aku punya en3 right? huhu .  pagi tu kul 5pg aku dapat mcj from Lynda . then dy gtaw yg dy xdpt join cuz nk g SP . then xpa larh . pgi tu p sklh . try contact along (1) tpi kul 12 lbih bru dy reply bgtaw xmaw join . but its oke larh . pastu tggu peserta len tiba kat SMKDSA bb all pserta fro Perlis berkumpul kat ctu .
parents yg hntr & bas yg hntr peserta
then km ( gadis puteh , gadis ayu n gadis slumber ) p nek keta my cousin cuz dy antra fasi disana cniorcnior km p nek bas . then sampai ja kat sana km daftar n ambek peralatan tidoq . da best part is kat mn bantal tu letak, mmg lawak depa lunggok ja kat bwh tangga . lwk sunggoh . but km ambek yg kat ats pny . 
baru smpai , daftar , abek bantai
pastu masuk bilik apa lagi posingposing sat . then kul 2ptg masuk dewan cuz ada taklimat pendek n ada kelas . before masuk dewan semula kami jumpa ngn 2 org adik yg cute sgt Zalela dan Irdina depa ni baru ja SK . then km p kelas bljq DST . dy juz sediakan dua bas . 1 tok SK n satu lgi tok SMK . wktu p km bole duduk tpi wktu balik gadis slumber n gadis puteh terpaksa berdiri cuz tak cukop seat . depan gadis slumber ada pak ustaz . apa lagi terpaksa la pegang cushion kuatkuat cuz tkut terjatuh kang kena pak ustaz ,,, nauzubillah ! then ptg tu sepatutnya kami bersukan ( equin , berbasikal , kayak --> mengikut pilihan ) tapi ujan so terpaksa la kami juz dok dlm dewan n wat senam robik . gadis slumber palling best sekali time tarian pocopoco ! yeay da pandai wat tarian pocopoco hehe . after dat km bertemu plak ngn 3 org adik yg baik ngn kami ( Aisyah,Fida & Sarah ) cute taw depa ni . then mlm tu ada ceramah from ustaz Usamah tpi gadis ayu kata ustaz osama apa la gadis ayu ni . lepas minum malam km dok melepak dulu cuz habis awal then km jmp ngan adik Aiman & Amin . ehh,sebelum tu kmi sempat lagi posing dalam gelap ahaks ! HAHA . 
jmp adikadik,senam robik,malam  
malam tu dah kul 12 lebih km un masuk bilik nak sleep . gadis ayu dah rasa sleepy . pastu gadis slumber lak demam malam tu . lepas msuk tu mulamula gadis ayu da nak sleep then gadis puteh & gadis slumber dok smbang dy terjaga . pastu gadis slumber yang tertidoq cuz sick . pastu ada la peristiwa touching ckit . AHAKS . then kul 3pg km da bgun tok mndi awalnya then masuk tok tdoq balik . kmi kena bgn awl cuz 6.45pg dah kena siap tok roundround sekitar kwsn tu . masalahnya kul 6.30pg baru km terjaga . alamak ! xpa larh km pun siap cepatcepat . ops ! kunci tertinggal >.< GADIS AYU !!! pastu kami keluaq bt warmingup . kmi un lapor  la kat fasi yg kunci tertinggal dlm bilik . fasi cakap oke ja nnty fasi bg . then masa ni la yang paling lawak sekali . burung bnyk sgt terbayang then pak ustaz kena taik burung kat dahi plak tu lawak tol ! HAHA . gadis ayu tak kena tapi gadis puteh kena kat dean baju gadis slumber lak kena kat tangan baju . jalanjalan kat kolam,pastu p kat go kart and tempat rusa then patah balik la tok sarapan and sambung kelas . 
roundround
pastu kelas di sambung tok pembelajaran asas buat blog ( dah ada ) . pastu ceramah dari MOSTI CyberSecurity . kmi bljr macammacam drpd penceramah tu . best sangat . rupanya macammacam bahaya ada kat dalam "dunia tanpa sempadan" ni . then masa penyerahan sijil . kmi suma dok tggu nk taw apa nama pak ustaz . tgktgk time nama dia disebut km dok gelak . adoyai ! tak pa larh . after dat kmi posingposing ramairamai tok da last time T_T (cedey la plak) 
posepose
ni larh story aq tok kali ni !





Labels:



0 Comments:

Post a Comment


|