Fly with Dreams
Home About Album Twitter Follow Dash

owner


" I just wanna fly away from you with my dreams "

tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

thanks a lot
Tuesday, December 28, 2010 • 1:29 AM • 2 comments



i want to say THANK A LOT to Princess Putri ,  Princess Kasya , Princess Iqah because depa punya tutorial la yang membuatkan aku punya blog da berubah sikit *kalau pacan la* huhu . tadi sempat bukak blog Princess Iman , kat citu aku sempat jumpa dengan satu blog yang betolbetol appreaciate girlfrend dia . so bagi aku , AMIRA ROSLAN sangat beruntung ada boifrend yang betolbetol sayang dia . *ko pun sayang aku kan ?* eh aku da mula nak melalut . i think i should stop here . i need to get a full rest . cyg aku da sleep . aku pun nak turut serta la ni nak g date ngan MR. TEDDY . ha tu dia MR. TEDDY aku .  

Labels: , ,



2 Comments:

Blogger Putree Nasuha said...

eh eh, nama saya tuh, welcome (;

December 28, 2010 at 1:42 AM  
Blogger miss worldz said...

hehe..princess putree

December 28, 2010 at 5:47 PM  

Post a Comment


|