Fly with Dreams
Home About Album Twitter Follow Dash

owner


" I just wanna fly away from you with my dreams "

tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

co cita , co cita :)
Monday, April 4, 2011 • 10:58 PM • 0 comments



Assalamualaikum !
An nyoung ha seh yo ( bukan jual sayor tau )
hehe . malam ni aku tingin nak kongsi satu kegembiraan bersama dengan kamu ..
ya ya .. kamu la .. hehe .. Alhamdulilah ...
akhirnya exam awal tahun ni aku dapat 7A 1B 
alhamdulilah ada peningkatan 

BM - 80%
BI - 86%
Sej - 88%
SN - 80%
PI - 92%
Geog - 81%
KH - 86%
Math - 74%

tadi aku bagi kat CA keychain . aku bagitau dia tlg jaga keychain tu elok elok and he say okey .
after Score A class end he said thanked to me with a big smile to me . 
ouuhhh what a wonderful time hehehe .
bak kata k.pipah . gege sunggoh aih .
tomorrow - PJ time my friends and I like to play badminton and we hope we can coz last week it was rain heavly ( eh betol ka english aku ni ? macam tunggang terbalik ja ) >.<
okey larh i wanna sleep right noe . alaa malam ni tidoq sorang2 akak p KL n sowg agy p kursus . urm aseb baik Mr. Teddy saia ada . hihi 
Assalamualaikum..
lots of love,
miss aira
 

Labels: ,



0 Comments:

Post a Comment


|