Fly with Dreams
Home About Album Twitter Follow Dash

owner


" I just wanna fly away from you with my dreams "

tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

entry yang terlewat . hihi
Saturday, April 16, 2011 • 11:17 PM • 0 comments



Entry kali ni aku nak ceta ckit pasal kawan aku .
lorh mu tak kenai ? meh yg tlg perkenai sat . cik Nadia Nabila & Cik Aswani 
ha .. dah kenai dah ? baguih . depa ni comel2 belaka tau . 
actually apa yang aku nak ceta pasai "abg hensem" ni . ha? tak kenai ?
takpayah dok perkenai la satgi kantoi kot . hihi .
Nadia n Aswani mmg minat la kat abg hensem ni . abg tu pngws gak baru ja masuk taun ni . 
ntah ler aku tengok biasa je larh . apaapa pun dahsyat jugak penangan abg nieyh coz bukannya cik kakdua orang ni ja yang minat kat abg tu . ada lagi dua tiga orang **except me k ? hihi
uihh nak kena p tdoq dah ni esok tuition plak . anyway taksabaq nak p kolah isnin ni , 
nak tau pasai pa? takmau ? kena dengaq jugak . hihi . sebab ada Skor A la. 
k larh Assalamualaikum

awat hanya orangorang tertentu ja dapat benefits macam tu ? :'(


0 Comments:

Post a Comment


|