Fly with Dreams
Home About Album Twitter Follow Dash

owner


" I just wanna fly away from you with my dreams "

tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

hallu hallu !
Monday, April 11, 2011 • 9:52 PM • 0 comments



Assalmualaikum. dalam minggu ni macammacam benda da jadi dalam idop aku . and aku sangatsangat epy *maaf ler nak menggedik bdk kelas aku cakap yang esok ada raptai.. bosannya terujanya!! tak sabo rasanya . hihi . tadi aku p ke "The Petrosains Science Show Competition 2011" best la jugak . SMKDSA antaq 5 pasukan yang quite lawak tu time kami cabut undi . smkDSA buat persembahan yang 1 ( Hayziera & Arifah ) , kedua ( Millatina & Aliana ) , group ketiga ( miss ayra & Nadia ) manakala group keempat plak ( Syed Zaafir & Amirul Asyraf ) and kumpulan kelima wat persembahan yang ke-10 ( Erawadee & Edricia ) mmg groupgroup dari sekolah lain superbsuperb tapi kami dah cuba yang terbaik . jadi doakan yang terbaik buat SMKDSA ya !! AMIN..

Labels:



0 Comments:

Post a Comment


|