Fly with Dreams
Home About Album Twitter Follow Dash

owner


" I just wanna fly away from you with my dreams "

tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

Monday, May 30, 2011 • 3:28 PM • 0 comments



hello all the blogger members ..
tadi ada kelas tambahan as usual la kan ? :) but i'm happy . tadi sempat celebrate birthday Khairunnajhan Khalid
dia ni memang pantang larh kalau nak bergambar , kalau semua orang gila berposing but not her . I think she HATE to take photo . anyway hari ni ayra belajar Science Chapter 9 and 10 secara jujurnya habis la sukatan pelajaran science untuk tingkatan 3 . sekarang yang dah habis belajar hanya Science , Kemahiran Hidup dan juga Sejarah , hari ini ayra dah dapat keputusan Sejarah . Alhamdulilah dapat 49/60 . ckit lagi tau . while CA got 53/60 . Congrats bro .. sebut pasal CA ni , ayra tak sangka di rajin basuh kain . semalam dia bagitau yang dia tengah basuh baju . ala so sweet . hihi .susah tau nak cari orang macam dia . hihi . okey la nak p siapsiap ke city . daa

Labels: ,



0 Comments:

Post a Comment


|