Fly with Dreams
Home About Album Twitter Follow Dash

owner


" I just wanna fly away from you with my dreams "

tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

hello milo (!)
Sunday, May 29, 2011 • 6:55 PM • 0 comments



Asssalamualaikum semua .apa khabar semua .. epy holiday everybody .okey holiday dah start but kmi,candidates PMR 2011 SMK DSA telah disediakan satu percutian yang amat menarik . nak tau tak ? kami disediakan kelas tambahan . absolutely memang best (!) serius aku cakap dapat menambah ilmu pengetahuan aku ni . sebabnya kalau dok kat umah un bukannya buat apa pun . so klau p sekolah study dapat jugak ilmu n dapat tambah pahala sekaligus dapat jumpa kengkawan and _ _ _ _ _ _ _ *sambil tersnyum panjang HAHA .
okey2 dah lama rasanya tak jenguk belog ni . berhabuk giler . . terbatuk+tebersin aku  dibuatnya . hihi .. so all geng bloggers nak ke mana cuti ni ? urm . saia nak p bercuti (!) dok kat umah bohsan . at least p ke The Carnival ka ? mesti best kan ? p ngan kengkawan lagi la best . Ya Allah tinginnya nak p. kalau la boleh best nya. apa yng terbaru yang ingin aku kongsikan ialah To be continued (!)

Labels: , ,



0 Comments:

Post a Comment


|