Fly with Dreams
Home About Album Twitter Follow Dash

owner


" I just wanna fly away from you with my dreams "

tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

rentetan hari ini
Friday, June 3, 2011 • 8:40 PM • 0 comments



hello millo (!) I just wanna share a story with you , yess you .. :) before that, sorry if my English is broken
seawal 7 pgi ayra bangun **awal tak? then tolong my sepupu yang nak balik ke Terengganu today. Actually I just see not helping them at all . dah habis babai|babai ayra n my sis ke Mata Ayer, nak beli pulut ayam pakcik tu . memang sedap larh . balik tu baru mandi . pastu siap|siap ke Kangar ingat nak check mata sebab rasa macam kabur and sumtimes rasa macam silau tau . oke3 then petang tadi sepatutnya ke Library Arau bertemu dengan my besties ( Izzati , Zaimin and Hayziera ) korang ayra mintak maaf tadi ayra p Kangar untuk  beli printer baru , pastu pergi check mata dekat Kedai spek la kan ? hihi ternyata mata ayra dah teruk (!) **dengan muka yang sedih tak sangka . miss tu cakap ang mata ayra ni rabun jauh (tahap yang TINGGI ) & silau ( tahap TINGGI jugak ) .. sabo je larh .. anyway to Izzati , Zaimin and Hayziera i'm so sorry . dont worry nanti kita klu sempat kita kluar ramai|ramai okey? nanti bila dah ambil spek tu ayra tunjuk oke ? imy CA **tetiba ja sebelum mengakhir entry kali ni ayra nak selitkan photo yang di snap oleh my sis, Roshida **orang tengah pebetul tudung, time tu la dia nak snap photo orang



Labels:



0 Comments:

Post a Comment


|