Fly with Dreams
Home About Album Twitter Follow Dash

owner


" I just wanna fly away from you with my dreams "

tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

result exam (",) & kisah hati
Friday, June 17, 2011 • 9:40 PM • 0 comments



Assalamualaikum dan selamat malam .. result pertengahan tahun akhirnya dah keluar .
hoho .. syok tak sangga la dapat result **okey aku tipu   memang menurun la daripada hari tu . Ya Allah apalah yang dah jadi kat budak ni .. haiipp .. I must try my best for Trial PMR on 15  August 2011 . to all my friends , minggu depan waktu BI kita dah kena berpisah .. **psstttt,, awak kita berlainan kelas la . :(  takpa2 untuk subjek lain kita masih lagi satu kelas kan ? :) I have no idea nak tulis apa lagi . yang penting I want to deactived my FB tapi tak boleh . y ? awak tau tak  kenapa ? hmm...
>
<
>
<
>
<
>
<
>
<

I GOT AN IDEA

 baru-baru ni ayra gado ckit ngan dia . maaf yer dia ni sahabat saya sahaja . kami sekadar berkawan tiada yang special between kami tau . :)) ayra gado ngan dia sebab ayra yang timbulkan isu yang taksepatutnya . gege betoi la ayra ni . hihi . apaapa pun ayra dah settle kan benda ni tak senang duduk ayra kalau tak minta maaf kan dia . nasib baik la dia terima dah la 3-4 jam tunggu dia reply mesej ayra tau . . rupa-rupanya dia tertidur . nasib baik la ingatkan waktu awal tu dia dah takmau kawan ngan ayra dah . ayra dah takmau ungkit lagi pasal tu dengan dia . nanti tak pasalpasal gaduh lagi . haha . apa yang ayra dok melalut ni . adoyai . 

Labels:



0 Comments:

Post a Comment


|