Fly with Dreams
Home About Album Twitter Follow Dash

owner


" I just wanna fly away from you with my dreams "

tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

too much
Sunday, June 12, 2011 • 5:12 PM • 0 comments



hello millo (!)
hye suma , esok sekolah dah nak bukak .. wah bestnya :( **toksah tanya la awat muka jadi lagu tu homework korang da siap ? ayra tinggal BI ja tak siap lagi .. speech takdak idea la .. so cuti ni ayra ke KL . shopping sakan . habes all money . hoho .. xlah ada la lagi sikit.. before I forget actually ayra nak reminds everyone yang ada blog tapi guna account yahoo .. cepatcepat la tukar emel anda daripada yahoo ke gmail sebab pihak blogspot akan delete blog yang mengguna emel yahoo.. kalau taknak kehilangan blog anda baik tukar cepat . before 25 Jun 2011 diulangi before 25 JUN 2011 cepat tau . okey larh nak chow dulu ada emergency case . Assalamualaikum.. :)

Labels:



0 Comments:

Post a Comment


|