Fly with Dreams
Home About Album Twitter Follow Dash

owner


" I just wanna fly away from you with my dreams "

tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

phheewwiittt....
Saturday, October 29, 2011 • 11:09 PM • 0 comments



tgk title tu memang tak boleh blah ar.. HAHA.. hari ni kat kampung miharu ada geng PLKN datang. depa buat gotong rotong sikit. tapi miharu(dengan baju merahnya) hanya membuat rondaan melihat mereka bekerja. haha(ketawa dengan jahat sekali..kejam gak aku ni)  lepas tu ada buat sedikit aktiviti bersama mereka .
sukaneka . best sangat . masa ni la Miharu dapat berkenalan dengan seorang guy ni . nama dia Nazri (nice guy!) mesti ampa suma tertanya-tanya macam mana Miharu dapat brkenalan dengan Nazri .. ala ngaku je larh nak tau kan ? tengok tu ada yang dah surrender nak tau jugak .. (haha ternyata aku sunggoh gege) oke2 miharu continue . mula2 sekali ada game kerusi muzik . Miharu terpaksa masuk bagi mewakili belia . untuk game ni Miharu kalah .. adeeii malunya . eh Miharu bukan kalah cuma bagi chance dengan orang lain tok menang >.<

lepas tu ada game isi air dalam botol. oke kali ni miharu tak join , malas la habis basah nanti . mesti ampa tertanya-tanya bila yang kami berkenalan tu . sabaq sat na .. hihi pastu ada aktiviti lambungan kasih .. ha time ni la Miharu berpasangan dengan Nazri tu . pastu masa nak p ambil payung dalam keta Nazri panggil Miharu so kmi exchange 6ber . mungkin dah tiba masa tok Miharu lupakan kenangan lalu kan ? betol cakap Mo , Miharu ni hipokrit ! absolutely ! haha .. k lah nak tunjuk sikit photo belon lambungan kasih kitaorang . haha

belon sebagai tanda kasih :p

ni bukan psgn Miharu k

Labels:



0 Comments:

Post a Comment


|