Fly with Dreams
Home About Album Twitter Follow Dash

owner


" I just wanna fly away from you with my dreams "

tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

wahai mr. Nice
Monday, October 31, 2011 • 12:04 AM • 0 comments



hellooo anybody heree??? no one ? oke faham dah lewat ni . dah dekat pukul 12 .oke3 Miharu saja nak buat entry yang quite menggedik disini baik korang suma sediakan siap-siap plastik tok muntah .. eh eh jangan guna plastik tak mesra alam guna beg kertas . HAHA sapa yang takmau baca tu cepatcepat la tekan " X " kat hujung window ni .. actually Miharu tengah menanti mesej dari mr. Nice .. kenapa eik ? ntah coz Miharu ni pun seorang gadis biasa yang tak terlepas daripada melakukan kesilapan dan tak terlepas daripada perasaan suka kepada seseorang . hri tu mr. football ( budak kampung sendiri ) cuba nak tackle Miharu ( Ya Allah perasan tol la aku niyh !! ) tapi tu la kenyataannya . tpi mr.football un baik gak . aku suka dapat kawan dengan dia . :D

hope mr. football tak terjumpa la blog aku ni .. kalau tak habis la Miharu dikerjakan lepas ni . about my prob ngn adik tadi Alhamdulilah dah settle . just salah paham . :D

okey larh mr.teddy kat ats katil tu dah panggil Miharu . lagipun esok Miharu sekolah so sekarang pun dah pukul 12 memang patut dah tidur ni . orait guys Miharu p tdoq dulu nohh .. :)

miss simple
nakamura miharu

Labels:



0 Comments:

Post a Comment


|