Fly with Dreams
Home About Album Twitter Follow Dash

owner


" I just wanna fly away from you with my dreams "

tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

aku happy .
Saturday, December 17, 2011 • 6:22 PM • 0 comments



Assalamualaikum . pe kabo ? eceh disebabkan happy terus tanya kabo org . hehe . but, ada ka org baca . hehe hope ada la kan ? *dengan muka yang sedih .. **back in mood happy . act Miharu just nak bagitau yang orang yang selama ni Miharu tunggu sent chat , smlm and pagi tdi . *oke lupa plak nak suruh ampa suma sediakan plastik muntah tadi . dah2 g toilet dekat jer .. go straight and dont belok2 . :p dahdah la aku melalut tu . kepada yang terbaca , pastu terkenal pulak dengan mamat yang aku maksudkan tu .. shhh diamdiam dah la . :D


haha . gelakgelak jugak minggu depan 22 Dis 2011 katanya keluar keputusan PMR . what's ?? ha? serious ? I donno what to say . I'm so scary !! i more thing . kebetulan pulak tarikh tu Birthday Aswani .. mesti dia agak tension kan ? *i'm not sure lah ..





apa motif aku letak pic ni ?
hehe .. actually Miharu minat sgt spek macam ni .. apa eik nama dia .. dah la wana RED 
Fav .. haha

Labels: ,



0 Comments:

Post a Comment


|