Fly with Dreams
Home About Album Twitter Follow Dash

owner


" I just wanna fly away from you with my dreams "

tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

mahal kita
Tuesday, December 13, 2011 • 12:18 PM • 0 comments



Assalamualaikum , rasa dah lama sangat tak berblogging ni . ntah la xtau nak ceta pasal pa . tgk blog orang tu memang la best . godek sana godek sini . usha sana usha sini . :p . hehe .. oke lah actually Miharu baru ja balik dari trip ke Terengganu and Kelantan . not bad la best la jgk . but next time I hope that I can enter the monument there . boleh tgk replika masjid-masjid tu . hari tu tak cukup duit la . hehe .. anyway I enjoy all the moment there . wanna see some photo at there ? no need kott.. nak tgk jgk ? eceh perasan lak aku ni . hehe ada ke xdak ke orang nak tgk Miharu tetap nk masukkan jgk :p
kat Kem Seri Keluang

Depan Masjid Kristal

pusing-pusing *macam bosan ja
tau x masa depa naik bot tu , Miharu and my sis xnaik tau , pastu kena kutuk kaw-kaw punya . hampeh toi ! tapi Miharu tak kisah pon . dah besa kot . masa balik tu singgah kat Bukit Bunga , Kelantan I bought something . :) nanti Miharu masuk kan . :) act gambar ni banyak agy tapi xlarat nak upload dalam ni . lazyy. dalam fbie dah ada . jadi ar kn . :) anyway , masa dalam perjalanan pulang kami tgk "aku bukan tomboy" tagline yang paling Miharu suka "wo! wo! macam Awie dalam sembilu . Jiwang siut aku ~ !" hahaha azuan suka cakap benda ni .. :D

Labels:



0 Comments:

Post a Comment


|