Fly with Dreams
Home About Album Twitter Follow Dash

owner


" I just wanna fly away from you with my dreams "

tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

alam baru
Saturday, January 14, 2012 • 11:03 AM • 0 comments



pagi suma .. Miharu rasa dah lama sangat tak update blog . ni pon taktau nak story pasai pa . tapi rasa nak ceta pasai "abg ketot" . actually dia xla rendah mana pon , tinggi jugak . nak ketot tu dia gelar kat Miharu . **aku tinggi la !! so disebabkan dia panggil Miharu ketot so Miharu nak gelar dia "abg ketot" hehe so biar sama-sama ketot . hahaha .. Miharu tingin nak tuntut janji kat AMJ . dia cakap nak belanja KFC , tapi sudikah AMJ keluar ngan Miharu . Absolutely jawapannya tidak kan ?? hukhukhuk .. cedey nyer .. k lah nk p settle keja yang menimbun tu . muackks . tata.

Labels:



0 Comments:

Post a Comment


|