Fly with Dreams
Home About Album Twitter Follow Dash

owner


" I just wanna fly away from you with my dreams "

tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

nak tu .. nak ni ..
Tuesday, January 24, 2012 • 10:05 AM • 0 comments



Olla .. Miharu nanak spectacles baru bole ? nak yang bingkai penuh ka ? haha baru nerd gitu . *apa la budak ni kan . 
amacam chantek kan ? *klu ada yang cakap tak , siap lah . hahaha
bukan tu ja , Miharu nanak beg baru jugak bole x? ye larh suma orang dah beli awal2 agy beg baru tapi Miharu still pakai beg lama tau . *baikkan Miharu ni ? buwekkss lau nk termuntah cari baldi sendiri tau . hihi 
what about this bag ? hihi .. 

last-last nak mintak blazer baru . bole ? oke 3 benda ni ja . please x2
tapi sorry la Toksheikh xbagi pengawas pakai macam ni oke ?
so dont worry Miharu ni jenis yang tak pandai melanggar peraturan sekolah tau . haha *geli plak aku baca .. 
oke3  nak sambung buat keja bio & chemistry yang tengah tunggu tuan dia siapkan . sapa la tuan dia tu kan ? haha .. sapa lagi Nakamura Miharu la kan . :p

Lots of Love
ayra



Labels:



0 Comments:

Post a Comment


|