Fly with Dreams
Home About Album Twitter Follow Dash

owner


" I just wanna fly away from you with my dreams "

tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

geramnya ..
Wednesday, March 7, 2012 • 8:37 PM • 0 comments





olla suma , Miharu nak story mory sikit ni . adoi kan Miharu ada cakap sebelum ni yang Miharu ada join pertandingan bahas . Alhamdulilah Miharu dapat ke separuh akhir. then Miharu terpaksa bertarung dengan sekolah ... urm nak bagitau nama tak eik ? haha xpayah la kang ada plak yang teyak nanti . *haha gelak jahat sekolah tuuuuttt tu menampilkan teeetttt , tiiittt , toooottt , teeiiittt , and taaatttt . bukan la Miharu nak mengata tapi sekadar ingin memberitahu bahawa teeettt itu sangatlah gedix . opss sori terlepas . Miharu pon xtau nak kata apa , cuma apa yang dapat Miharu katakan disini ada cikgu daripada sekolah itu sangatlah melampau . eeeiiii . tepuk tangan la apa la . okey I noe nak bagi semangat lah kononnya . pastu yang hiang dok tengok tengok aku pasai apa ? awat aku comei sangat ka petang tadi ? haha . so funny . but you know what lepas dah tau kata menang tu cover cover la sikit sis , cik tau la hiang tu "cun" perggghhh ... cun sioootttt kot . sapa tengok pasti tgk belah lain . hahaha . pastu siap cakap lagi dekat abg handsome + famous kita . TQ for coming . wah memang terbaik sis . anda memang lemak berkrim dan tidak disukai ramai . cukup sampai disini .

p/s : maaf la malam ni Miharu agak sedih , terkilan , geram , kecewa dan banyak lagi . bercampur baur . :')

Labels: , , , ,



0 Comments:

Post a Comment


|