Fly with Dreams
Home About Album Twitter Follow Dash

owner


" I just wanna fly away from you with my dreams "

tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

outing with HONAQ
Wednesday, March 14, 2012 • 9:34 PM • 0 comments



olla , mesti ada yang tertanya-tanya apa tu HONAQ ? bukan ka tu perangai ikut dialek utara . ya betol la tu . hehe . saja ja actually its about one friendship *its a really really big ship you noe . hehe . last Monday Miharu going out with them . first of all we go to school for tidy up our beloved class . eh, jangan buat muka macam tu Miharu mmg sayang kelas tu sebab kat ctu la Miharu dapat ilmu . klu ada yang nak termuntah ke meluat ka buat pangkah tu kan ada , silakan tekan . sebelum dok tolong tambah pahala kat Miharu . *stop talking nonsense Miharu!* oke3 back to the story . after that we going to Kangar . saja la nak melepaskan lelah after having a long time at school *study-exam* . kami jalan-jalan-jalan-jalan *berapa bnyk kali jalan da .. hehe pastu kan kan kan you all tengok gambar ni lah .

kat hospital pon jadi -,-

A journey of a thousand miles begins with a single step

click click !

hon hon hon hon hon hon hon

nasi lemak zaman la

ilyns

Labels: ,



0 Comments:

Post a Comment


|