Fly with Dreams
Home About Album Twitter Follow Dash

owner


" I just wanna fly away from you with my dreams "

tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

its come again !
Saturday, April 14, 2012 • 10:39 AM • 0 comments



Photobucket
gambar sekadar hiasan untuk menaikkan semangat


Assalamualaikum and very good mowning to my followers .. and readers . *perghh ayat skema nya .. =.=
haha I dont noe dok merapu pasai apa . huhu . back to the tittle apa yang datang balik ? mesti korang nak tahu kan ? kalau takmau tau pon kena amik tau jugak *suka aty ja nak paksa orang plak :p actually examination is coming again again and again yess I like it so much . I'm sure korang pon suka sangat sangat sangat bila exam datang kan ? *dalam aty tuhan ja la yang tau . :p oke . Miharu takut sangat sebab exam awal tahun pon tak tera mana . hmmm .. kena usaha lebih nihh *pandai cakap ja tapi usaha tak tera mana pon . so kepada sesapa yang terlalu kat blog ni and singgah and baca entry ni , tolong doakan agar Miharu and friends yang lain dapat jawab exam pada 26 April ni dengan elok yer ? AMIN . :) kepada sesapa hamba Allah yang tolong doakan tu moga Allah akan murahkan rezeki untuknya dunia dan akhirat insyaAllah . :) thanks . kbai nak p study *tetiba semangat plak . :)

Labels: , ,



0 Comments:

Post a Comment


|