Fly with Dreams
Home About Album Twitter Follow Dash

owner


" I just wanna fly away from you with my dreams "

tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

pentingnya sebuah kemaafan
Tuesday, April 24, 2012 • 10:06 PM • 0 comments





Assalamualaikum. wow tajuk tu gempak beb .. haha .. mcm la gempak sangat kan ? oke lah , pada pendapat anda lah kn , penting tak erti sebuah kemaafan . bagi Miharu YES . nak tau apa yang memberi idea kepada Miharu untuk buat post pasal kemaafan ni ? ptg tadi Miharu gaduh ngan adik kesayangan . serius cakap 1 petang Miharu tak senang duduk . time balik sekolah sampai nanges dalam keta agy . adoii mesti korang ingat Miharu ni cengeng gilar an ? *hakikatnya memang ponn ... booo for myself :'( oke continue da story ... nasib la abah turun g amik duit . lepas mandi pon Miharu tetap mengalirkan air mata *sah gadis cengeng .. Alhamdulilah pagi tadi adik dah maafkan agy pon dia cakap dia tak marah just ter'emo' ja . so kesimpulan daripada ceta ni , tanpa kemaafan seseorang tu mampu jadi JIWA KACAU . cukup menakutkan u noe . so klu ada yang terbaca ni beringat lah yang kemaafan tu sangat penting . so ingat dua perkara dan lupakan dua perkara . apa yang perlu ingat ? 1- kebaikan orang kat kita 2-kejahatan kita kat orang . apa yang perlu lupa ? 1-kebaikan kita kat orang 2-kejahatan orang kat kita . so igt apa yang perlu . lupa apa yang perlu oke ? jangan lupa apa yang dah belajaq plak  hehe .

k lah Assalamualaikum , nitez tc u all. :)


0 Comments:

Post a Comment


|