Fly with Dreams
Home About Album Twitter Follow Dash

owner


" I just wanna fly away from you with my dreams "

tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

maaf
Sunday, June 24, 2012 • 11:39 PM • 0 comments



balloons
Assalamualaikum , sebenarnya gambar ni simbolik tuk apa yang Miharu nak post malam ni . Miharu nak minta maaf dekat kawan Miharu yang seorang ni . Miharu tau dia terasa dengan apa yang Miharu dan kawan-2 lain cakap . memang betul kekadang Miharu punya mulot memang takdak insurans . *nampaknya kena bli lah ni . Miharu kekadang tu tak puas hati ker apa memang kekadang tak sempat nk cover . huhu . Miharu memang agak perasan perubahan dia tau , tapi Miharu taktau macam mana nak mulakan . Miharu memang kena minta maaf ngan dia la , ajal maut tu kta tak tau kn ? dosa dengan tuhan kita boleh minta ampun tpi dengan semasa insan ni , Miharu risau jugak takut ada yang tak dapat nak maafkan kesilapan kita . ye larh rambut sama hitam tapi hati lain-2 *even zaman la banyak dah tukar wana rambut tu , haishhh jangan berdosa tau ! Miharu harap kalau dia ada terbaca entry ni Miharu minta maaf sesangat , Miharu yakin kalau dia baca entry ni dia faham yang Miharu cakap ni khas untuk dia . Miharu minta maaf , Miharu ni mungkin tergolong dalam FAKE friends dia kot . hukhuk Miharu rasa nak menangis lepas baca entry-2 lama dia . Miharu sedar Miharu bukan seorang sahabat yang baik . Miharu tak layak digelar seorang kawan atau sahabat kan ? :'(

Miharu minta maaf ... *ni secara unofficially , Miharu akan cakap secara live jugak . tak sopan kan nak minta maaf mcm ni ja . tu bukan adat kita kn ?


0 Comments:

Post a Comment


|