Fly with Dreams
Home About Album Twitter Follow Dash

owner


" I just wanna fly away from you with my dreams "

tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

Merdeka Raya
Sunday, September 2, 2012 • 9:32 PM • 0 comments




Assalamualaikum all my silence readers .. I'm back .. hehe macam la ada yang kisah kan? haha kisah tak kisah ni blog eden . Miharu nak story mory nih dengan korang .. ala bukannya gosip , sebenarnya kan .. *haaaa gaya macam nak gosip jer kan.. haha oke STOP talking nonsense . Actually Miharu nak story pasal sambutan kat sekolah Miharu. Sambutan Merdeka Raya . masa mula tu ada simple assembly dalam dewan yang terBUKA *sebab dewan tu dinding dah dirobohkan untuk diperbesar tapi tetap buat assembly. kami nyanyi lagu patriotik dengan berbaju raya, sebab suma org dibenarkan pakai baju raya . best sangatsangat. kelas Miharu buat jamuan Raya. kami order nasi merah kat kawan kepada ibu WNA, makaroni pula order dekat my sis, air kami buat sendiri. and the best part is ...... nak tau tak ? kepada yang taknak tau tu sila la tekan pangkah merah kat ats sebelah kanan tu ;) hehe .. yang nak tau plak ... hurm nak ceta ke tak eik? haha oke3 Miharu ceta *macam la ada yang nak tau :p ... Miharu punya baju kan kan kan .. same ngan my MR. A BROWN .. tapi kan dalam Miharu dok Syok Sendiri tu bleh plak terjadi kesssssssss *pnjg bebenor "s" nyerr.. ada sorang minah ni nak snap picture dengan Mr. A Miharu *oucehh sungguh perasan sorg mokcik ni.. haha mulanya Miharu taktau tapi lepas kengkawan Miharu ceta memang Miharu bengan la kejap , tapi depa cakap jgn mrh Mr. A dia taknak pon bergambar dengan minah tu, minah tu ja yang tergedix opss terlepas. apa-apa pun Miharu sempat bergambar dengan dia (dibantu oleh BBM), and kmi plan nak snap sekali lagi tnpa bantuan sesapa (kmi jerr..ouhhh haha) tapi tak sempat .. huhu T_T *toksah nak over ..haha.. anyway ampa suma nak tengok tak gambar tu ? NAK?? betul ni ? tak payah la nanti buat kontroversi jerr haha .. okey lah Miharu nak g buat keja jap . sampai ketemu di lain entri ya .. :))



Labels: ,



0 Comments:

Post a Comment


|