Fly with Dreams
Home About Album Twitter Follow Dash

owner


" I just wanna fly away from you with my dreams "

tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

wish me good luck !
Sunday, September 16, 2012 • 9:57 AM • 0 comments



Assalamualaikum all my readers . dah lama Miharu tak buat new entry kn ?
ni esok pukul 2.50 ptg Miharu ka berlepas ke JB . transit kat KL .
Miharu ada competition dekat JB . wish me gudluck ok?
to warga Indera Kayangan, Miharu akan cuba naikkan nama negeri kita .
semoga doa-doa kalian akan turut mengiringi Miharu ke sana.
ada seorang hamba Allah yang menjadi pelatih Miharu dalam pertandingan ni
dia cakap "Kita dah usaha , menang atau kalah tu semua terletak dekat Allah . kita berserah pada-Nya,
yang penting kita tau yang kita dah berusaha sebaik mungkin. kita dah buat yang terbaik
kalau dengar tu macam besa ja kata-kata dia , tpi buat Miharu kata-kata dia
betul-betul memberi kesan yang mendalam .
bak ayat novel menusuk tangkai jantung lah .. haha
apa-apa buat warga SMKDSA yang Miharu sayangi ...
Miharu akan cuba yang terbaik. sehabis baik . 
buat my Mr. A , thanks sebab always be in my side .
waiting for my returns ok? Birthday awak dah nk dekat ni tapi jangan accept adiah dri sesapa pon .
you already promise with me right? 
okey lah Miharu nak g packing barang and nak practice sikit lagi
not forget to do homework . ^^,

Lots of love,
Miharu 

Labels: , ,



0 Comments:

Post a Comment


|