Fly with Dreams
Home About Album Twitter Follow Dash

owner


" I just wanna fly away from you with my dreams "

tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

after a long time
Tuesday, December 4, 2012 • 1:28 PM • 0 comments



yes I agree .

Bonjour ! Long time no see right ? Ya actually not in mood to share .
lately I got a very very very HUGE problem . Its related to feeling .
yes my feeling , well biasa la bila masalah tu melibatkan hati dan perasaan mesti susah nk kompromi
okey2 can we just stop talking about feeling .. -too hurt-

>
<
>
<

okey cuti sekolah dah bermula lbih kurang sebulan yang lalu .
agak-agaknya korang suma buat apa eih ? seriously i'm bored -.-
orang lain ada jugak amik tucen intensif bagaikn, but me ?
hehe don't ask me . tak cukup duit la .. ada sesapa nak sponsor tak ?
A pon amik tucen tau .. apa-2 pon sim harap sgt cuti ni akan mmbuatkan
A kembali mcm A yang dulu . I really miss him , I mean yang dulu ..
okeylah nanti sim buat entry lagi . nak makan la lapar .. korang dah mkn ? jom join sekali .
Au revoir !! :D

Lots of Glitter,
SIM



0 Comments:

Post a Comment


|