Fly with Dreams
Home About Album Twitter Follow Dash

owner


" I just wanna fly away from you with my dreams "

tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

I'm insane ◕‿◕
Sunday, December 9, 2012 • 7:34 PM • 0 comments





bonjour! comment allez-vous tous? Tu me manques tout cela .. sérieux .. croire .. lets me translate . tu bahasa French .. well sim kan nak pergi Paris jadi kena la pandai berbahasa French kn? okey jelas ternyata penipuannya . HAHA .. takla sim guna perkhidmatan pakcik Google ja . dia kan baik .. oke3 maksud ayat tadi tu .. hello , apa khabar semua? saya rindu awak semua ini .. serius .. percayalah .. 
back to the tittle . I'm INSANE .. yes believe me or not . y ? you wanna noe why ? because of HE ! haha .. ya .. okey right now I really-really like tak diperlukan oleh dia . well I noe I'm not perfect even I'm a prefect . haha -lawak la sgt- okey sim taktau apa salah sim . apa yang sim pasti, dia tak lagi menghargai kehadiran sim . mungkin dengan pemergian sim dari kehidupan peribadi dia akan membuatkan dia lebih tenang . apa-apa pon . malam ni sim nak fokus on HARIMAU MALAYA! selamanya HARIMAU MALAYA !

lots of glitter,
SIM


0 Comments:

Post a Comment


|