Fly with Dreams
Home About Album Twitter Follow Dash

owner


" I just wanna fly away from you with my dreams "

tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

Korean Drama !
Sunday, December 22, 2013 • 4:25 PM • 0 comments




Assalamualaikum pa kabar semua. tengok gambar kat atas tu... 
haha mesti dah dapat agak kan? //for those who watch this drama\\
Medical Top Team !!
seriously I'm in love with this drama because this drama not like others drama.
Its have its own strength. yang boleh tengok cerita ni pun sebab ada Choi Minho. I do in love with him daaaaaa 
a little synopsis about this drama k? :

A drama about the journey of creating Korea’s best multidisciplinary medical team and the stories of doctors inside. Characters who have different hurts and dilemmas struggle as they get to work together and gradually learn that healing a person is healing oneself.
This drama will center around Paran Hospital's unpaid doctor Park Tae Shin, a skillful medical surgeon who has a warm heart but straightforward to a fault. He is doing good deeds and works as an unpaid doctor for a struggling hospital and attempts to help it gain solid footing by joining the medical staff at Gwang Hye University Hospital.

by watching this Korean's Drama, I fall in love with medic course. from engineering turns to medic? could I?
sebenarnya lepas habis PMR dulu , ada seorang cikgu memberi pandangan kepada aku bahawa aku maybe should choose accounts. but I do choose Pure Science. Sebab kenapa dia rasa aku lebih okey dalam aliran akaun sebab for her my science not really good. tapi setakat sekarang Alhamdulilah I still can endure this course. Pure Science. even sekarang SPM dah abih , Alhamdulilah aku berjaya dalam 3 serangkai tu even tak la sepandai orang-orang lain. walaupun dalam graf pencapaian tu ada naik turun but aku bersyukur sebab aku tak pernah failed lagi. Syukur !!
wah panjang pulak my confession today kan? haha mohon jangan ada yang meluatlah.
how about UTP's interview? Alhamdulilah everything go smooth cuma masa yang group punya aku tak banyak bercakap. entah la seolah-olah nak mengagalkan diri sendiri la pulak. aduhaiii ! soalan dia tak la payah sangat cuma ada a few points yang aku tak berapa nak faham. hmmm .. kemungkinan 1st January ni nak umum keputusan peling lewat pon 3 January. kalau dapat masa pendaftaran kena bayar RM2000.00 and guardian mesti tanggung sepenuhnya pembelanjaan untuk sem 1 bagi foundation.. //mana nak cekau duit ooiii\\ okey I think cukup la sampai sini aku bercerita. ouh sebelum terlupa sekarang aku tengah gila tengok ceta korea. rasanya cuti ini dah banyak drama yang aku dah khatam. Novel pon.. dah belunggok. okey wait for my next post I will share about Novel that I had read during this school holiday.


menonton cerita sendiri. hahaha <3












0 Comments:

Post a Comment


|