Fly with Dreams
Home About Album Twitter Follow Dash

owner


" I just wanna fly away from you with my dreams "

tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

journey of Brownies
Wednesday, May 7, 2014 • 10:39 AM • 1 comments




Assalamualaikum wahai ahli-ahli blogger sekalian *bajet ad orang nak baca lah katakan ? 
apa kaitan gambar diatas dengan title post ? hmmm *ala-ala suspen gitu haha
pada tanggal 20 April 2014 , my friends n I *bdk sklh mn la ni kn? haha* aku p ke rumah Farisha untuk buat brownies bersama-sama

okey buat tu kejap aja pastu kluar umh dok snap-2 haha .. seriously i gonna miss the moment when everyone get into University.. I was hoping to be in the same U with them but ... 
okey abaikan . lets see some picto :D



gmbo tu ada banyak agy .. tapi .. mana boleh share semua public kan ? :D
ookkeyy lah . daaa

Lots of love,
SIM




1 Comments:

Blogger NHY ZIERA said...

ada jelah org nak baca post awak. mungkin dlm diam, mungkin secara terbuka mcm saya, siap komen lg hehehe. post lah selalu nnt, especially bila dah masuk U. citer suasana kat sana bila ada masa berblogging. :D

May 7, 2014 at 5:24 PM  

Post a Comment


|