Fly with Dreams
Home About Album Twitter Follow Dash

owner


" I just wanna fly away from you with my dreams "

tagboard


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

Finale
Saturday, October 25, 2014 • 1:26 AM • 0 comments



Assalamualaikum hai olla everyone. such a long time I didn't post in this blog . hahaha .. malam ni izinkan aku nak buat terowbek kjap yer ? hehe




This is my classmate , ha ni masa baru habis syllbus chemistry..masa ni tak final lagi baru habih syllbus . tapi ni study week kalau tak salah aku . haha rindu member-member kelas . kalau ada gaduh . tapi nak rindu apanya tiap2 masa whatsapp ja ngn depa. haha tkda mkna nya nk rindukan ?


ni plak masa g amik tshirt kelas. bayangkanlah pukul 1230 mlm aku jiha ngn budak dua org ni gi amik baju kat pondok guard. nasib la ada bebudak ni . takda la takut sangat. hahaha


ni masa petang last paper . orang pakat kalut nak balik . kami masih bergambar kat padang ni. terlompat lompat. haha itulah kami.


ha nak tahu sapa yang kena angkat tu ? itulah eriewin budak dari sabah . ex-spt . skarang dah jadi bdk spc julai. walaupun just ex-classmate tapi tak sangka dia sanggup beli t-shirt kelas. ni yang sayang lebih ni . hahaha 


and we are done.. hahaha sanggup berpanasan demi .. urm demi apa eih ? hahaha pepandailah korang fikirkan . haha btw sapa yang bagi bontot tu ? hahaha Zarif lah sapa agy .. maybe gambar ni dia tengah ready nak melompat. hahaha I guess so..

lets proceed to next picto .. memang throwback sakan aku malam ni . bukan apa lepaskan gian dah lama tak update blog . that's all


ha ni masa study for standardize 2 . pantang ada peluang pasti bergambar and mesti melompat . tu lah classmates aku . apa-apa pon aku sayang korang . haha banyak kenangan kami create bersama.
well bak kata Black "Ketawa bersama Menangis bersama." ha itu lah kami . kalau gaduh tu standard lah kan ? asam garam kehidupan . kalau asyik bahagia tu  mendatar sangat jalan cetanya . too mainstream . 

haha tu ja dulu . nanti aku update pasal lain plak . hihi 
nite xoxo

lots of love,
sim







0 Comments:

Post a Comment


|